Hjem » Services » Konvertering til Islam

Konvertering til Islam

Konvertering

Måske har du allerede besluttet dig for at konvertere, eller måske overvejer du det. Center for Danske Konvertitter tilbyder hjælp i forbindelse med din konvertering.

Vidste du, at det islamisk set ikke er et krav at man konverterer foran en imam. Men at man sagtens kan bevidne sin tro foran enhver muslim?

Her i samfundet er det udbredt at tro, at man kun kan blive muslim foren en imam. Derfor tilbyder Center for Danske Konvertitter at man kan komme og konvertere foren en “imam”. 

Vi har kontakt til forskellige “imamer”. Når vi skal finde en, som kan hjælpe med din konvertering, forsøger vi altid at finde en som er passende ud fra det sted du bor. 

Vi tilbyder også at komme ud privat såfremt at det er mere passende for dig, eller du blot ønsker at konvertere i hjemlige omgivelser.

Hvis du har spørgsmål eller andet du ønsker at drøfte med en erfaren konvertit, så tilbyder vi også én-til-én samtaler.

Det gik rigtig godt. Imamen og ham han havde med, gjorde mig rigtig tryg. Det hele gik godt, og de gav sig rigtig god tid. Stor tak til jer, for jeres hjælp.

 

Tusind tak, det gik super godt. Jeg var meget nervøs, men det havde jeg slet ingen grund til. De var simpelthen så søde og hjalp mig rigtig godt igennem konverteringen. Imamen som hjalp mig, var så venlig og han var virkelig god til at få mig igennem. Jeg er super glad for at jeg konverterede hos jer!