Hjem » Om CFDK » Formandens ord

Formandens ord om Center for Danske Konvertitter

citatUnder min rejse og søgen efter at lære om Islam, har jeg løbende følt at der manglede et sted, et fællesskab, hvor konvertitter kunne samles, og få hjælp. Et sted hvor man som konvertit eller søgende i Islam, kunne komme og få svar på sine spørgsmål, tale med erfarne konvertitter, og lære om Islam på et helt grundlæggende niveau.

Efter jeg konverterede og de efterfølgende fire år, har jeg haft kontakt med mange konvertitter med vidt forskellige baggrunde og fra vidt forskellige steder i både Danmark og Sverige.

Jo flere konvertitter og individer jeg talte med, der oprigtigt søgte at finde sandheden, jo mere indså jeg hvor stort behovet var for et samlingspunkt, et netværk for konvertitter, et sted hvor man kunne gå hen og få rådgivning og hjælp på et helt basalt jordnært niveau, samt kunne dele sine erfaringer og oplevelser som konvertit i Danmark.

Efter en del brainstorming og møder, blev Center for Danske Konvertitter stablet på benene og udviklet, til netop det som jeg ud fra mine mange erfaringer og kendskab til mange konvertitter i hele Danmark oplevede, at der var et enormt stort behov for.

Center for Danske Konvertitter har siden hen været en stor succes, og har hjulpet utroligt mange konvertitter samt søgende sjæle rundt omkring i hele Danmark.

Må Allah acceptere vores arbejde, og belønne alle de frivillige som hjælper med at gøre Center for Danske Konvertitter til en succes. Og al tak tilkommer Allah.

– Zaynab, Formand for Center for Danske KonvertitterAndre fortæller