Hjem » Om CFDK » Andre fortæller

Andre fortæller om Center for Danske Konvertitter

Andre fortæller

 Den hjælp som jeg har fået af teamet bag CFDK, er helt uundværlig. Jeg kunne virkelig ikke have fået den andre steder. Da jeg skrev til dem for første gang og til den dag i dag, er jeg en helt anden. Specielt i min tro.

Jeg troede, at da jeg konverterede foran nogle veninder, at det blot var det og at nu var jeg muslim. Men nej. Først da jeg konverterede foran en imam, med hjælp fra søstrene bag denne side, følte jeg at Allah var i mit hjerte, ligesom hos alle andre troende muslimer. De mennesker der minder én om Allah, er de bedste man kan få omkring sig.

Jeg er lige nu igang med at lære wudu, bønnen og at ihukomme vores Skaber. Og det er kun pga. af jer, kære søstre. Den dag mine bønner og mine du’a er lært, vil I være i dem.Andre fortæller

 

 

Andre fortællerDa jeg kontaktede CFDK (Center For Danske Konvertitter) fik jeg lige præcis den hjælp jeg havde brug for. Jeg kom til samtale hjemme hos en søster, hvor vi fik vendt og drejet nogle af de udfordringer en konvertit kan møde. Derefter aftalte vi at finde en dag hvor jeg kunne konvertere offentligt. Hun sørgede for det hele, hvilket var så rart da man ikke rigtig ved hvad man skal gøre som ny muslim.

Konverteringen gik rigtig godt, og jeg var så lykkelig og glad indeni. Imamen tildelte mig det smukke navn Abidah, hvilket betyder ”tilbeder”. Det var den bedste dag, og den bedste følelse man overhovedet kan forestille sig. Det føltes helt rigtigt. Jeg er evig taknemmelig for CFDK, og vil opfordre alle der har en interesse i Islam eller overvejer at konvertere at kontakte dem. I vil ikke fortryde det!

Et kæmpe plus ved CFDK er at de ikke er tilknyttet en bestemt sekt eller organisation, hvilket gjorde at det føltes helt rigtigt for mig at være i kontakt med dem. De har virkelig øget min tro i en sådan grad, at det næsten føles som om jeg ikke var troende (nok) før jeg kontaktede dem. Jeg har fundet mit ståsted i Islam hos dem, og jeg kan på ingen måde undvære dem nu.
Andre fortæller